sex är trevligt!

Tänkte försöka satsa lite på den inriktningen i bloggen! Det är ett ämne som få vågar ta upp men många tycker är intressant. Kan ju inte säga att jag är expert på sådant, har bara mina egna erfarenheter att gå efter. Men om ni ställer massa frågor kan jag svara på det utifrån mitt perspektiv och sedan se vad någon proffisionell hade svarat.
Jag tror detta skulle kunna bli jätteroligt!


En snygg bild från när jag och Emmie körde med veckans sextips här på bloggen! Vi var ju inte så seriösa men jag tyckte detva skitroligt :D
Ni kan ju kolla kategorin Sex & Kärlek så finns det lite kul att se :D

Så vad tycker ni om detta?
Puss


Postat av: jojo

Hej!jag blev medlem på double för några månader sedan och har tjänat över 5000 kronor

på att endast uppdatera min blogg. kollar du in på min blogg ser du ett inlägg med en länk till en hemsida som nu gjort det möjligt för oss alla stora och små bloggare att tjäna pengar. jag har ungefär 50 besökare om dagen och får cirka 200 kronor om dagen för det. för varje inlägg du gör får du 25 kronor. klicka på länken i mitt inlägg och bli medlem du med! har du frågor eller funderingar så kan du skicka en kommentar till mig eller maila mig på fjb@live.sehoppas du får en underbar måndag.kram jojo.( se inte detta som ett spam mail eller liknande. det här är en möjlighet för dig att tjäna pengar alldeles gratis på att göra något du gillar )

2012-01-23 @ 13:12:36
URL: http://jbsoul.blogg.se/
Postat av: Mathea

vad goa ni är! haha:)re. tackar så mycket. det var kul att höra du! kram

2012-01-23 @ 21:16:10
URL: http://lejonhuvud.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se