skärtorsdag?

Är det idag häxorna flyger till blåkulla alltså? kanske den dagen man klädde ut sig och gick runt och tiggde godis som liten? Jag gillade det. Godis är gott. Väldigt gott. Därför är påsken bra. Och dålig, fettet börjar växa. hihi, whatever.
Jag är glad, taggad på livet och bloggar för att slippa läsa manus. Har typ glömt det hela lovet och ska kunna det på tisdag. Skriva rollanalys vare också ja. Ska spela en 7årig flicka. Sött. Är bara 4 små ynka veckor kvar till premiär. Är taggad som fan, mycket att göra bara. Men jag gillar det. Älskar att leva i ständig stress på något sätt, fast jag vet att jag aldrig klarar av det. Under vissa perioder känner jag inte att jag har tid för att sova, så jag somnar sent, och vaknar onödigt tidigt. Egentligen kan ag gjöra det på något bättre sätt tror jag. Men jag känner inte för att bry mig. Älskar när allt går för fort. haha,som jag och Emmie brukar säga. "Jag springer efter livet".
Skulle ut och festat ikväll egentligen, men sparar nog fattigbussan till påsk istället. Det blir lite gott käk och lite krök med bra människor. Så som det ska vara.
Påsklovet, vad har hänt? Typ, högskoleprov, ullared, umgåtts med emmie och sänt radio. Nostalgidag med Julia, ätit grillad banan med choklad i  och kollat påfilmer från vår barndom, det vi gillar bäst alltså. Idag var jag med therese, hälsade på hennes nya lya och gick runt i stan :) har även typ ridit varje dag. Lite härligt sådär. Riktigt trevligt lov och hoppas på att det bara blir bättre!
Puss på er alla!
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se