Längtar.

Har lite saker att längta till!!
typ:
Slutproduktionen. Ska börja jobba ordentligt med den nu efter lovet. Kommer bli sjukt kul. Vi ska säta upp en teater alltså och spela den för massa folk :)
Stockholm. Ska dit med klassen efter slutproduktionen. Vi kommer nog ha sjukt kul, festa, umgås och kolla på lite teatrar! Ska besöka stadsteatern också och få en liten rundtur. Sista vi gör med klassen.
Siestafestivalen. Måste verkligen skaffa biljetter! Ska dit med Emmie! :D Massa bra som spelar. Kapten Röd, Syster Sol, Labyrint, Rebecka & Fiona, Lars Winnerbäck och många andra! Älskar musik, älskar festivalstämning. Kan inte bli annat än underbart! :D
Student. Ska bli helt otroligt skönt! Är helt slut efter all skola, måste alltid ge allt jag har också. Det tar på krafterna. Så det ska bli helt underbart att äntligen få sluta.
Barskola! Bara 2 dagar efter studenten tar jag flyget ner till Mallorca och går barskola där i 3 veckor. Ska bli så jävla kul! Är dock skitnervös för jag åker själv, hoppas jag hittar roligt folk där nere! :D Stockholmare och norrmän är säkert roligt att umgås med i några veckor! Vill komma bort från detta land nu!
Falsterbo. Fullt ös bara, några dagar efter jag har kommit hem drar jag ner till falsterbo. Ska vara funktionär på Falsterbo Horse Show. Har sökt jobb som bartender på falsterbo strandbad också, inte så jättetroligt att jag får det eftersom jag inte är utbildad än men, alltid värt ett försök. I falsterbo under den veckan är det galet mycket fest!

Sen händer ju såklart massa småsaker däremellan som är kul. Alla studentfester som kommer typ, sjukt taggad! :D

Efter detta blir det jobba. 5e och antagligen sista året som busstädare!
Sen får jag se vart livettar mig, är lite inne på radio utbildning, finns lite olika att välja på, men jag vill bli programledare eller liknande. Verkar jävligt kul.

Börjar se lite framåt nu, possitivt!Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se