håller om mig, så som du brukade göra

Ligger i min mysiga säng, med två täcken och 5 kuddar. Starred listan på spotify spelas på lite låg volym. Härligt. Så ska det vara :)
Klockan är ställd på 5, känns som man inte har tid att sova. Kommer alltid i tid försent. 
Tänkte att jag skulle ändrat massa på bloggen idag, men självklart finns ingen tid till de heller. Älskar egentligen när man inte har tid till något, man bara stressar. Skönt. Klarar inte av att vara uttråkad. Därför gillar jag inte för långa lov när det ibland går en hel dag utan att man gör något vettigt.

Har faktiskt varit arg ikväll, beror nog på min trötthet. Allt blir helt plötsligt tråkigt. En sak som jag verkligen var arg över var mitt röda hår. Det är så himla snyggt och jag trivs så himla bra i det! UTOM när jag går in i duschen.. färgen bara åker av. Värsta blodbad. Usch liksom:(
Någon som har något bra tips på hur man ska ha kvar färgen i håret?Imorgon blir det första dagen på vår skolturné. Vi ska åka runt på högstadierna runt om mariestad och dansa lite för att göra reklam för skolan. Blir spännande...

Nu ska jag lägga mig och läsa SOLO. 72 sextips eller något. Tycker det är roligt! :D Kanske delar med mig av några här sen om jag ser något kul!


Snodde bilden från någons blogg. Hoppas den inte blir arg! Men så går det om man publicerar sina bilder!Puss&Kram


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se