jag har inget mer än mina tankar

Shit, idag är en såndär tankespridd dag. Funderar över allt möjligt. Därför tänker jag göra ett inlägg om typ massor olika saker.

Kan ju börja med lite av dagens ointressanta händelser. Typ sov, var och träna, så vare kväll helt plötsligt.
Träningen bestod av en väldigt stor häst som jag skulle få över massa hinder. Som jag skrev på min facebook förut så tycker jag det känns som man har superkrafter när man lyckas få en häst som är 175 cm hög och väger 800 kg att lissna när man bara klämmer lite med ett finger! Härlig känsla faktiskt. Inte lika härligt när dom försöker slänga av en genom att hoppa 3 meter upp i luften, men de är bara att krama sig fast!


Nästa grej har jag typ glömt av vad det är .. HUMM...
Måste bara säga något som min Bild & Nutida konst lärare sa en gång: De va typ att allt man önskar sig kommer man få förr eller senare, kanske i en annan form eller så men iallafall! Jag börjar nog tro att det ligger nått i det hon säger. Om man blandar det med en annan sak jag tror väldigt starkt på, everything happends for a reason, får man faktiskt fram något smart av mina egna erfarenheter av livet.
Jag är sån som tröttnar lätt på allt, sjukt rastlös imig själv. Därför under en tid när jag var glad och allt var stadigt önskade jag att jag skulle bli olyckligt kär.Kanske inte just olyckligt kär, men jag ville bli sårad på något vis så att jag skulle kunna sitta och gråta till olyckliga låtar... Det låter konstigt, men jag vle bara känna något!
Efter ett tag hade jag pojkvän, jag var lycklig osv. Sen tog det slut. Jag mådde dåligt och fick gråta till sorgsna låtar som jag hade önskat mig!! Härligt liksom! Fast det var det inte, är glad att jag har kommit över det nu! :D
MEN det jag ville komma fram till var att jag fick det jag önskade och jag tror att andledningen var att jag skulle varaförsiktig med vad jag önskar och uppskatta det jag har och inte ta allt för givet.
Man får det man önskar av en orsak!


Åh, Justin Timberlake
spelas just nu på högsta volym. Det gjorde att jag kom och tänka på att jag aldrig mer kommer ha en danslektion. Vi brukade dansa till hans bästa låtar. Sjukt tråkigt att inte ha dans längre. Jag gillar inte att danska speciella danser och sånt egentligen. Tycker bara att det är roligt att släppa loss totalt och bara dansa. Jag är som en stor hög med energi ibland. Kan bara inte sitta still, då är det bästa att bara dansa! Får bli i ensam i mitt rum !

Nu är jag taggad för att träna lite! Vill va snygg till student, mallorca och allt annat! Ska mest gå ut och gå och sånt. Imorgon åker jag med mamma till arena och simmar några tusen meter. Dessutom har jag ju börjat rida lite smått och det ger resultat fort! Underbart.
Ska faktiskt våga mig på en månad utan oboy också.... :( Tråkigt, men jag får tänka att det inte är inte bra att trycka i sig massa socker på morgonen och kvällen. För er som inte känner mig så är oboy det bästa jag vet... Överlever inte utan. När jag va mindre började jag alltid gråta om mina syskon tog sista oboyen eller om det inte fanns... HAHA, lite pinsamt.
Jag ska även sluta med mitt bullimi-utan att spy beteende vad det gäller glass ! Kan trycka i mig hur mycket som hellst. Det är alltid så jg failar när jag ska vara nyttig. Jag tänker, ÄH man lever bara en gång och äter hur mycket glass som hellst. Usch det är ju det fetaste som finns faktiskt. Fy på mig!
Lycka till mig själv säger jag bara.


Tänkte nu tillsist dela med mig av dagens låt! Har lyssnat på hur många underbara som hellst. Men en som gick in speciellt idag var denna!
SJUKT UNDERBAR <3Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se