att förstöra för sig själv är det enklaste i livet.

Citerar svenska björnstammen. Helt underbara är dom ju. Bäst av allt är att dom ska till siesta! JAG SKA DIT !
Haha, åker med Emmie hennes kille och hans kompis. Vi skulle ju åkt själva. Men just nu känner jag bara att vi kan behöva lite barnvakt där.  Alltid tryggt med lite extra folk iaf! Jag är sjukt taggad!! Hur många som hellst som jag vill se, och jag vill ha go festivalkänsla.. hihi!


Fan asså. Kommer leva med ångest ett tag nu tror jag. Har lust att byta liv helt och hållet. Tyvärr är inte allt så lätt. Eller, jag vill nog inte byta liv. Har mycket att e fram emot. Men jag vill få allt ogjort. Typ verkligen allting. Finns inte mycket jag kan minnas och tänka, FAN VA BRA.. Då måste man ju bara misslyckats med allt. Citerar den svenska björnstammen igen: "skäms för hur jag tänker, hatar hur jag handlar." Jag ska byta hårfärg. Då bir något helt nytt.

Som ni kanske märker bloggar jag bara typ när jag inte har något possitivt alls att skriva. Har inte alls lust att sitta och skriva om vad jag gör på dagarna. Använder bara boggen till att skriva av mig.

Pjäsanalys? har ni provat att skriva det någon gång? Det suger getballe, så gör inte det. det är sjukt svårt. Iaf till den pjäsen vi ska spela. Orkar inte ta tag i det. Sen måste jag skriva om barndomsminnen och grejer.. Och ta med bilder på mig som liten, och nån film. Gillar dom filmerna. Man var för liten för att göra fel, iaf sånna fel som kan förstöra allt. Jag var hur lyckig som hellst och hade världens bästa liv.

Sådär, nu är det avskrivet. Jag blickar framåt och startar igen.ser ganska gott ut med en niggahbulle och sånt.


Postat av: Filip Krantz

Hej, Kommenterar på din blogg efter att jag såg att du tidigare var med i en bloggtävling. Är du intresserad av att tävla om 500 kr i upplevelser http://presenttips.org/?p=35 ?

2012-03-26 @ 05:21:29
URL: http://presenttips.org/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se