det här är en katt: MJAO

Godmorgon alla mina 3 läsare!! ÄLSKAR ER <3<3<3<3 Hahaa.....
Ligger i sängen med musik i öronen :D skulle inte väcka emmie, men hon vaknade visst ändå
och nu kan hon inte somna om för att ja råkar sjunga då & då.:(

Igår var allt sjukt random och kul :D
Först var jag i stallet och grejja. Sen skulle jag köra in min bror och moder till tåget och hämta emmie! Då hade jag fortfarande ridkläder på mig.... Jättefint. Vi fick för oss att vi skulle åka till Max och köpa glass och cola och träffa några där. Haha, fyfan.
Sen brummade vi hem.
Och när jag skulle backa in i trägården backade jag typ ner för en stock. Bilen stod helt jävla fail och sånt... högerhjulen var nedanför stocken och dom andra  var på lite grus.. Vi gick till lite grannar och bad om hjälp. Sen gick vi hem och medans vi väntade på att dom kunde komma bakade vi sega chokladrutor!

När vi äntligen hade fått upp bilen drog vi till Petra för att hämta mitt körkort. Sen fortsatte vi mot BÖJA (man måste säga det bonnigt). Där mötte vi upp emmies pojkvän och hans kompisar och åkte aslångt in i skogen för att komma till en sjö. Vi startade en misslyckad eld av typ plasttallrikar och la sen en axeflaska i så det blev explosion... Det var asfint efteråt!! Låg glöd överallt :D Vi åkte till nån igen och satt i en asfin loge eller nått :D massa lysrör xD eller ne ja mena ljusslingor :)
Sen ringde Emil och sa att de va fest.

Vi satte oss i bilen för attdra mot mariestad så hörde vi introt till Kapten Röds Konsert!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fatta vilken lycka! Satt och skrek lite då:) De va från liseberg, som vi var tvugna att gå ifrån.

Åkte runt och lyssnade på den ett tag och sen kom vi till den andra festen. Det var på en liten strand. Men dom hade en stor eld:D Sjukt random folk va där... Men de va kul.
Sen tog vi med Emil och Tobias till donken.  Satt där och prata med några. Sjukt impulsiv är jag, typ säger helt fel saker. Pinsamt. MEN AAH
Sen drog vi hem till Emil och kollade på en film om Tobias. HAHAHA, fyfan säger jag bara. Så jävla rolig! Typ satt och sket i en lekplatsställning och käkade chips med krydda från marken på ett konstigt sätt! Rätt full va han YOOOOOOOOOO YO YO YO YO YO.

Någon random ringde och jag har fortfarande INGEN aning om vem det var..  Skulle åka tillbaks till skövde sen, och då sa dom att vi skulle komma till comerse. Men när dom ringde om en timma igen hade vi råkat åka rejält fel... Hamnade i lerdala. Bra jobbat!!!
Men det var roligt! Åkte runt och lyssnade på klassisk musik och hade "deep talk" om att livet var som en rondell.. Blablabla. 

Sen kom vi äntligen hem , klockan var typ 2 och vi var hungriga.. Vi åt lite och sov sen. Somnade nog lite efter 3, men dagen/kvällen/natten var rolig som fan.

Vaknade 9 och kan inte somna om.. Jag är ingen sovmänniska asså.. Får väll se vad jag hittar på för kul medans jag väntar på att emmie vaknar. För nu har hon somnat igen :D

Hare götttt
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se